Tarieven Zorgdragers 2019

 

Het uurtarief van Zorgdragers bedraagt tussen de €48 en €75 euro per uur afhankelijk van welke expertise wij moeten inzetten en de mate/complexiteit van begeleiding. Voor het ondersteunen vanuit de gemeente gelden de door de gemeente vastgestelde en met Zorgdragers gecontracteerde tarieven voor "individuele begeleiding thuis". Als u bij ons in zorg bent en een wijziging binnen 24 uur doorgeeft kunnen wij uw begeleidingsafspraak kosteloos in overleg met u verzetten. Zegt u niet af dan factureren we de uren wel gewoon volgens afspraak. 

Individuele afspraken zijn altijd te maken en worden vastgelegt in uw afsprakenplan. Wij verantwoorden onze werkzaamheden maandelijks aan de gemeente waar u woont en we hebben een erkende accountant (BijWoestenburg te Enkhuizen) die onze cijfers ieder kwartaal naloopt. 

 

Zorgdragers is voor het jaar 2019-2020-2021 gecontracteerd met alle Westfriese gemeenten voor de volgende diensten:

- Onafhankelijk advies (cliëntondersteuning),

- Individuele begeleiding thuis,

- Diverse vormen van thuiszorg.

 

Voor cliëntondersteuning in de vorm van het geven van onafhankelijke informatie, advies en hulp bij vraagverheldering betaalt u als inwoner van de Westfriese gemeenten helemaal niets. Wij helpen u kosteloos graag verder op weg. Voor deze dienst geldt ook géén eigen bijdragen. Er is geen winstbelang bij deze onafhankelijke dienst. Zorgdragers neemt cliënten met vragen over dienstverlening niet zelf in zorg en verwijst niet door naar bekenden vanuit eigen initiatief. 

 

Houdt u er rekening mee dat er regelmatig een eigen bijdrage geldt voor individuele begeleiding thuis vanuit de WMO.

Bereken uw bijdrage bij CAK óf overleg met ons of uw gemeente wat voor u de tarieven zijn.  

 

0647103184 - info@zorgdragers.com