Nieuwspagina van Zorgdragers

 

Hieronder staat op regelmatige basis nieuws vanuit de organisatie. 

 

 

Augustus 2018

Zorgdragers heeft inmiddels al enige tijd een eigen facebookpagina waar we nieuwtjes op publiceren of een leuke foto. Kom snel een kijkje nemen. 

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Juli 2018

Stephanie Smid is officieel in dienst getreden bij Zorgdragers. Zij heeft een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Maart 2018

Op 3 maart zal er in de nieuwe doelen te Enkhuizen een "wegwijsbeurs" georganiseerd worden voor burgers in de SED. Hier zullen twintig organisaties hun kennis en kunde presenteren en laten zien welke mogelijkheden er allemaal zijn om ondersteuning op maatschappelijk vlak te ontvangen. 

Zorgdragers zal hier ook bij aanwezig zijn en zich presenteren. Mark Schwalbach zal aanwezig zijn om uw vragen te beantwoorden en eventueel een vrijblijvende kennismaking met u in te plannen. Graag tot dan! 


 Februari 2018

Ook voor onafhankelijk advies kunt u bij Zorgdragers terrecht. In het huis aan huis blad van de gemeente staan wij als onafhankelijk adviseurs aangemeld. Heeft u dit blad niet ontvangen en bent u wel benieuwd naar de mogelijkheden voor gratis maatschappelijk advies? 

Bel ons dan voor een vrijblijvende kennismaking op 0647103184 (Mark) of 0626383243 (Stephanie) 

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ 

Januari 2018

Zorgdragers heeft een eigen postadres. K. Hooft Zorgdragers B.V. Postbus 10 - 1600 AA Enkhuizen 

December 2017 

Zorgdragers wenst iedereen een mooi uiteinde en een gezond 2018 toe. 

September 2017 - HKZ hercertificering & Sponsoring 

Voor het jaar 2017-2018 is Zorgdragers weer gecontroleerd op haar kwaliteit en processen.

We zijn door het controle proces gekomen zonder enige aanwijzing.

Op regelmatige basis zoekt Zorgdragers voor haar clienten sponsoring.

Zo hebben we een mooie samenwerking met Noppes Grootebroek waarbij we korting krijgen voor het investeren in huisraad voor de twee panden waar WMO wonen wordt aangeboden. Tevens hebben we bij de Gym Enkhuizen abbonementen met korting kunnen krijgen zodat jongeren met minder inkomen toch lekker kunnen sporten. 

Wij danken iedereen voor deze maatschappelijke betrokkenheid bij ons project en de burgers in Enkhuizen die hier gebruik van maken. 

 


 

Augustus 2017 - Aanbestedingen

De contracten met de gemeente voor het jaar 2018 blijven ongewijzigt. Er volgt voor dit jaar geen aanbestedingsronde.
Voor het jaar 2018 is Zorgdragers dus wederom een betrouwbare en gecontracteerde partner voor het leveren van zorg/begeleiding en ondersteuning. 

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

April 2017 - Ontwikkelingen WMO Wonen

Zorgdragers heeft vorig jaar een innovatief plan ingediend bij de gemeente om te kijken naar creatieve initiatieven voor de doelgroep jeugd 18+.

Zorgdragers heeft hier met veel partijen over van gedachten gewisseld en hierdoor werd dit plan steeds meer solide.

Vanaf 1 april 2017 heeft Zorgdragers begeleiding en ondersteuning uitgebreid in samenwerking met de stichtingen " WMO wonen Enkhuizen" en stichting "Iedereen telt mee". De contracten voor twee woningen zijn reeds getekend. 

 

Binnen ons project zal er een intensieve samenwerking bestaan tussen de stichtingen, Zorgdragers en collega instellingen om jongeren in de leeftijd van 18 tot 30 het laatste stukje te begeleiden naar zelfstandig wonen en zo stevig mogelijk zonder al te veel ondersteuning te kunnen wonen en werken in Enkhuizen. 

Zorgdragers is heel blij met het realiseren van onze ingediende plannen omdat er voor deze doelgroep nog heel veel gedaan kan worden. We kijken uit naar een productieve en vruchtbare samenwerking om jongeren in Enkhuizen op een goede manier te kunnen begeleiden naar zelfstandigheid. 

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Maart 2017 - Cliendo

Vanaf maart 2017 heeft Zorgdragers een digitaal client dossier. We hebben gekozen voor Cliendo. In dit clientdossier beschrijven de ambulant hulpverlener en de klant de doelen en hier rapporteren we ook ieder begeleidingsmoment over.

We omschrijven in dit systeem ook de voortgang en de evaluatie. Wat is er belangrijk en wat zijn de contactgegevens? 

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Februari 2017 - Werven nieuwe collega

 

Omdat we de afgelopen periode nieuwe klanten hebben gekregen en ons project vorm begint te krijgen zijn we actief op zoek naar een nieuwe (ZZP) collega om ons te versterken.

Ben of ken jij iemand met ambities in de zorg en een ondernemende insteek? Ben je betrouwbaar in woord en daad? Heb je een MBO 4 of HBO diploma gericht op zorg en dienstverlening?

Mail dan jou CV en motivatiebrief naar zorgdragers@gmail.com t.a.v. Kirsten Hooft.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Januari 2017 - Gunningen 2017

 

Voor het jaar 2017 is Zorgdragers weer een gecontracteerde partij voor alle West-Friese gemeenten. Zorgdragers is ook vanaf september 2016 bezig met het schrijven van innovatieve WMO wonen plannen. 

We kunnen meldden dat deze plannen steeds meer vorm gaan krijgen. Via deze website houden we u op de hoogte van deze ontwikkelingen. 

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

23 november 2016 - HKZ Certificaat 

 

In november 2016 is Zorgdragers officieel HKZ gecertificeerd!

Vanaf 23-11-2016 mogen wij dan ook het logo gebruiken voor deze kwaliteits toetsing. Wilt u weten wat een HKZ certificering inhoud? Lees dan snel verder! 

 

 

 

 

Wat is het HKZ Certificaat?

 

HKZ staat voor Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector.

Het HKZ Certificaat geeft aan dat de instelling voldoet aan vooraf vastgestelde kwaliteitsnormen van de geleverde zorg. 

Als uw organisatie het certificaat behaalt, betekent dit dat de instelling:
- goed georganiseerd is
- cliënten centraal stelt
- continu werkt aan optimalisering van het aanbod
- betrouwbare resultaten presenteert
- voldoet aan de eisen die vanuit de sector zelf, door financiers, cliënten en de overheid worden gesteld

Toetsing
Bij HKZ-certificering toetst een externe organisatie of het kwaliteitmanagementsysteem van uw organisatie voldoet aan vooraf vastgestelde HKZ-normen. Een door de Raad voor Accreditatie (RvA) aangewezen instelling voert deze uit. De toetsing is gebonden aan strikte regels.

 

Geldigheid
Als de certificerende instelling constateert dat uw organisatie aan de gestelde normen voldoet, geeft zij een HKZ Certificaat af. Het certificaat is drie jaar geldig, mits tussentijds opnieuw getoetst wordt. Na drie jaar vindt hercertificering plaats.

 

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

In Koggeland is de websites vlot aangepast. Een overzichtelijke website met goed geschreven samenvatting!

(bron: https://koggenland.soket.nl/zoeken-instellingen/overzicht/

 

 

Nieuwe ontwikkelingen dus nieuwe folders! (29-12-2015)

Wij zijn klaar voor 2016 en wensen u alvast een goed uiteinde en een mooi nieuw jaar!  

Nieuw telefoonnummer, dus nieuw visitekaartje: 

Onze nieuwe folder: 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volg jij ons al op Twitter? (2013) 

 

0647103184 - info@zorgdragers.com