Stephanie Smid

 

Stephanie is in 2010 begonnen aan haar opleiding medewerker maatschappelijke zorg. Tijdens deze opleiding heeft zij veel ervaring opgedaan in het werken met en voor mensen met een verstandelijke beperking binnen de gebieden werk/dagbesteding en wonen. 

Tevens heeft Stephanie kennis en ervaring rondom de gebieden niet aangeboren hersenletsel (NAH), autisme, ouderenzorg, mensen met dementie. 

In 2013 is Stephanie begonnen met haar opleiding tot maatschappelijk werkster. Hier heeft zij veel ervaring opgedaan tijdens de stageperiode bij het leger des Heils (daklozen en verslaving) en schuldenproblematiek. 

Zij deed hier met name het sociaal spreekuur van het Leger des Heils met diverse doelgroepen. Stephanie is een doorzetter en denkt graag in oplossingen. Stephanie staat graag naast onze klanten en probeert samen het meest gewenste doel te behalen. 

Stephanie roeit met de riemen die er zijn en is niet voor 1 gat te vangen. 

 

Stephanie Smid

Maatschappelijk werker, Ambulant begeleiderster A en onafhankelijk adviseur 

0626383243 

Stephanie@zorgdragers.com 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Esther Huizing

 

Esther is in 2012 gediplomeerd als pedagogisch medewerker.

Tijdens deze opleiding heeft zij veel ervaring opgedaan in het werken met en voor mensen.

Van kinderopvang tot thuiszorg; Esther gaat het werk met veel enthousiasme aan. 

Esther heeft ervaring met diverse doelgroepen en helpt onze klanten met allerlei klussen en het behalen van hun doelen zoals is opgesteld in het afsprakenplan met onze klanten.

Dit kan van alles zijn zoals leren koken, boodschappen met hen doen, gespreken voeren of een spelletje doen. Esther heeft veel levenservaring en is graag in contact met mensen.

Esther ziet er naar uit samen met het team actief te werken aan de visie van Zorgdragers. 

 

 

Esther Huizing

Ambulant begeleiderster B

0613387780

Esther@zorgdragers.com 

 

 

 


  

 

 

 

 

 

Mark Schwalbach

 

Mark werkt al heel zijn werkzame leven in de zorg. Mark zijn expertise ligt met name op het gebied van verslaving en preventie, GGZ, Autisme en ambulante ondersteuning aan mensen met een kwetsbaarheid. 

Mark werkt graag aan perspectief voor onze klanten en doet dit samen met het netwerk. Door een goede samenwerking met klanten en hun netwerk is het behalen van doelen makkelijker. 

Het samen vieren van successen ziet Mark als een belangrijk moment voor onze klanten. Mark heeft zijn diploma SPH en volgde als aanvulling hierop autisme specialisatie.

 

Mark Schwalbach

Ambulant begeleider A en onafhankelijk adviseur

0647103184

Mark@zorgdragers.com 

 

 

 

 

 

 

Marianne op 't Ende

 

Marianne werkt als Zzp bij Zorgdragers. Marianne is gediplomeerd verpleegkundige niveau 5 en ondersteund onze zorg en dienstverlening ter vervanging van ziekte en/of bij vakanties.

Daarnaast is Marianne van toegevoegde waarde op het gebied van de bedrijfsvoering monitoren en het uitvoeren van onafhankelijke audits. 

Marianne heeft veel ervaring in de zorg en heeft op diverse niveaus in onder anderen GGZ, ouderenzorg en dagbesteding gewerkt. Van coordinator, leidinggevende tot verpleegkundige.

Marianne kan goed plannen en organiseren en draagt positief bij aan de kwaliteit van onze dienstverlening.  

 

 

 

 

 

Ruud Lieshout

Vrijwilliger (chauffeur), Ervaringsdeskundige

 

Ruud versterkt Zorgdragers als vrijwilliger. 

Ruud en Zorgdragers hebben een lange geschiedenis met elkaar. 

 

 

Samen met zijn vrouw was Ruud de eerste client en mocht meedenken bij de oprichting van Zorgdragers.

Ruud heeft zich de afgelopen jaren ingezet om af te kicken van de drugs. Dit is hem met succes gelukt. 

Ruud zal ons ondersteunen als chauffeur en als ervaringsdeskundige vragen wij hem geregeld om zijn mening. 

 

Wij zijn blij dat Ruud als chauffeur komt werken en vertrouwen erop dat hij zorgvuldig om gaat met de verantwoordelijkheid die hij krijgt toegewezen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kirsten Hooft

 

In 2012 heeft Kirsten besloten haar onderneming Zorgdragers te starten en met groot succes! Inmiddels is Kirsten naast Zorgdragers al negen jaar werkzaam als leidinggevende in de gezondheidszorg en dienstverlening. Kirsten is 34 jaar en werkt dit jaar twintig jaar in de zorg. Kirsten heeft ervaring met het opzetten van een jongerenwoning, hetbegeleiden van zowel jongeren als adolescenten en ouderen met een kwetsbaarheid en het leiden/coachen en ondersteunen van vele teams werkzaam voor klanten van meerdere organisaties. Kirsten is trainer seksualiteit en intimiteit en heeft agressie hantering, PRISMA en CRISTAL (incident analyse trainingen) gevolgd.

Kirsten is creatief, leergierig en werkt graag samen met anderen. Kirsten is collegiaal en heeft veel belangstelling voor zowel de klant als haar medewerkers. Contacten leggen en vertrouwen opbouwen, netwerken en krachten bundelen ziet Kirsten als heel belangrijk in haar vak. Binnen diverse organisaties heeft Kirsten haar sporen verdiend. Zowel als begeleider, trainer en coach als in de rol van leidinggevende. De bedrijfsvoering onder haar leiding verloopt goed en inmiddels zijn er een aantal projecten met goede resultaten afgerond. (referenties op aanvraag)

Tevredenheid van de klant als de medewerkers zijn voor Kirsten van groot belang. Een goede zorgverlening kan worden geboden met een gezonde en transparant bedrijfsvoering en oprechte aandacht en tijd voor mensen. Kirsten heeft geen negen-tot-vijfmentaliteit en staat klaar wanneer ú dit nodig heeft.


Het zorgstelsel begint te landen maar is in Nederland op dit moment nog steeds in beweging. Kirsten ziet het bundelen van krachten én expertise als DE manier om samen goede zorg te geven. Kirsten heeft de diploma's Sociaal Pedagogisch Werk 4 & Bachelor Management in de zorg behaald. 

 

 

    Kirsten Hooft

   Bestuurder K. Hooft Zorgdragers BV 

   0611388748 - Kirsten@zorgdragers.com 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

0647103184 - info@zorgdragers.com